7 λόγοι για τους οποίους το δώρο είναι σημαντικό σε μια σχέση!
Είτε το παρελθόν, το παρόν είτε η μελλοντική γενιά, το στοιχείο της δωρεάς δεν πρόκειται ποτέ να γίνει ξεπερασμένο. Μια σχέση μπορεί να είναι νέα. Τα άτομα μπορεί να έχουν αντίθετες απόψεις, αλλά είναι η αγάπη τους που τους ενώνει. Εάν αυτό δεν γίνει ισχυρός πυλώνας του δεσμού τους, τι θα γίνει;


Οι λέξεις μπορεί να χάσουν τη σημασία τους με τα χρόνια, αλλά αυτές οι μικρές χειρονομίες θα είναι αειθαλείς. Η δωρεά είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να ενισχυθεί ο δεσμός σε οποιαδήποτε φάση της σχέσης. Είτε πρόκειται για τη φάση γνωριμίας, τη φάση της δέσμευσης, είτε χρόνια μετά το γάμο, αυτή η χειρονομία εξακολουθεί να παραμένει αξιόπιστη και επιρροή.


Ενώ θα περιμένουμε με ανυπομονησία τους λόγους για τους οποίους δίνετε δώρα, θα θέλαμε να ρίξουμε φως σε 7 λόγους για τους οποίους θεωρούμε ότι η δωρεά είναι σημαντική. Σε αυτό το σημείο, τα επίπεδα ενθουσιασμού μας αγγίζουν τον ουρανό. Ας σταματήσουμε το blabber μας και δηλώστε τους λόγους για τους οποίους η δωρεά είναι ζωτικής σημασίας.


1. Για έκφραση ευγνωμοσύνης

Όλοι μας είναι υπέροχα διαφορετικοί. Ενώ ορισμένοι από εμάς μπορεί να είναι σε θέση να εκφράσουν τις απόψεις και τα συναισθήματά μας ελεύθερα, άλλοι ενδέχεται να αντιμετωπίσουν δυσκολία να το πράξουν. Οι λέξεις παίζουν σημαντικό ρόλο, σωστά; Αλλά τι συμβαίνει όταν δεν έχουμε λόγια για να εκφράσουμε τη σημασία ενός συντρόφου στη ζωή μας;


Η πράξη της δωρεάς έρχεται να μας σώσει εδώ. Χωρίς αμφιβολία, πρέπει να εκτιμήσουμε την παρουσία τους στη ζωή μας. Πρέπει να εκτιμήσουμε όλες τις μικρές προσπάθειες που καταβάλλουν για να βάλουν τη ζωή μας σε μια εντελώς νέα κατεύθυνση. Είναι τα καλύτερα μισά μας. Θα πρέπει να είναι το πρώτο καθήκον στη λίστα υποχρεώσεων που θα κάνουμε να τους κάνει να νιώθουν λατρευτοί για την ολοκλήρωσή μας. Ας επιλέξουμε λοιπόν ένα απλό ευχαριστήριο δώρο για να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας και να κάνουμε τους συνεργάτες μας να αισθάνονται ότι είναι οι μόνοι ξανά.


2. Για την αποστολή μιας θερμής συγγνώμης

Οι αγώνες αποτελούν αναπόσπαστο μέρος κάθε σχέσης, σωστά; Κάποιοι μπορεί να είναι απλά παιχνιδιάρικοι, ενώ άλλοι μπορεί να είναι ένα θερμό επιχείρημα. Ο Hurt γίνεται απαραίτητο μέρος κάθε αγώνα. Αλλά όταν συνειδητοποιούμε ότι ο αγώνας ήταν δικό μας λάθος, είναι πολύ αργά να ζητήσουμε συγνώμη; Όταν είναι δύσκολο να ηρεμήσουμε τους συνεργάτες μας και είναι πολύ πληγωμένοι για να ακούσουν τις εξηγήσεις μας, η δωρεά μπορεί να κάνει θαύματα! Είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να μεταδώσουμε την ενοχή μας και να τους ζητήσουμε συγνώμη. Ας δώσουμε μια προσωπική πινελιά στο δώρο. Δεν θα απεικονίζει μόνο τις προσπάθειές μας αλλά και θα συμβολίζει πόσο πραγματικά λυπούμαστε. Ένα απλό κόκκινο τριαντάφυλλο, ένας χαιρετισμός, ένα DVD της αγαπημένης τους ταινίας για να τους ενημερώσουν πόσο σημαίνουν για εμάς… υπάρχουν πολλά που μπορούμε να κάνουμε! Ποιο από αυτά θα δοκιμάσετε;3. Για αναζωογόνηση του ρομαντισμού


Είναι κατανοητό ότι καμία σχέση δεν θα παραμείνει η ίδια. Κάθε σχέση θα αλλάξει - με εμπιστοσύνη, κατανόηση και αγάπη - θα γίνει ισχυρότερος δεσμός. Χωρίς αυτά, η σχέση θα μπορούσε να χάσει τη σπίθα. Η σχέση μας είναι σαν ακατέργαστος πηλός και η χύτευση είναι στα χέρια μας. Αλλά μπορούμε να δώσουμε δώρα για να ξαναδημιουργήσουμε μερικές από τις πρώτες αναμνήσεις των σχέσεών μας. Αυτό δεν θα γελάσει μόνο το ρομαντισμό, αλλά θα γίνει και ένας λόγος για να θυμάστε τις αναμνήσεις μιας ζωής. Ας επιλέξουμε λοιπόν ένα ρομαντικό δώρο, σχεδιάζουμε ένα δείπνο υπό το φως των κεριών ή κάνουμε ό, τι επιθυμεί η καρδιά μας. Η ιδέα είναι να κάνουμε τον σύντροφό μας να νιώσει ξεχωριστό και πρέπει να του δώσουμε ποιοτικό χρόνο.


4. Για εκδήλωση συναισθημάτων

Κάθε σχέση ξεπερνά το ζενίθ όταν αρχίζουμε να κατανοούμε τον σύντροφό μας χωρίς να χρειάζεται να πούμε λόγια. Όμως το να σπάσουμε αυτόν τον μονότονο καθίσταται απαραίτητο, αλλιώς, μπορεί να αρχίσουμε να θεωρούμε τους συνεργάτες μας δεδομένους. Επίσης, αυτή η πατριαρχική κοινωνία έχει ρυθμίσει τους άντρες με τέτοιο τρόπο ώστε πολλοί από αυτούς να αισθάνονται περιορισμένοι να απεικονίζουν τα συναισθήματά τους ελεύθερα.


Η δωρεά έρχεται σίγουρα στη βοήθειά μας για τέτοιους ανθρώπους και σε τέτοιες καταστάσεις. Οι άνδρες τείνουν να εκφράζουν τα συναισθήματά τους και να εκφράζουν την εκτίμησή τους δίνοντας κάτι σημαντικό στους συντρόφους τους. Ομοίως, οι γυναίκες που μπορεί να είναι πολύ ντροπαλοί για να εκφράσουν την προσφορά μιας καλής ευκαιρίας για να αναγνωρίσουν τις προσπάθειες του συντρόφου τους.


5. Για τον εορτασμό των ορόσημων


Κάθε μέρα είναι μια νέα εμπειρία στις σχέσεις μας. Είναι στα χέρια μας πώς να κάνουμε αυτό το ταξίδι αξέχαστο. Κάθε μέρα δεν θα είναι η ίδια, αλλά αξίζει τον κόπο αν καταφέρετε να δημιουργήσετε ακόμη και μία μνήμη κάθε μέρα.Λέγοντας αυτό, δεν εννοούμε ότι πρέπει να πλένετε τους συνεργάτες μας με δώρα κάθε μέρα. Αυτή είναι μια προσωπική επιλογή. Το μόνο που λέμε είναι ότι σε αυτόν τον πολυσύχναστο κόσμο, θα πρέπει να βρούμε χρόνο ο ένας για τον άλλον και να γιορτάσουμε ακόμη και τις μικρότερες στιγμές. Περιπτώσεις όπως γενέθλια και επετείους είναι αναμφίβολα ιδιαίτερες. Αλλά η χαρά της δωρεάς χωρίς κανένα λόγο είναι απλά υπέροχη και ξεχωριστή.


6. Απλώς φέρνοντας ένα χαμόγελο στο πρόσωπό τους

Οι συνεργάτες μας κάνουν πολλά για εμάς. Μερικές φορές, θυσιάζουν επίσης πάρα πολύ ή μπορεί να φροντίζουν περισσότερο τις προτιμήσεις και την άνεσή μας. Μπορεί να μας πειράξουν, αλλά δεν θα μας αφήσουν ποτέ να νιώσουμε άβολα. Είναι αποστολή μας να τους κάνουμε να νιώσουν το ίδιο. Δίνοντας δώρα, μπορούμε να προβάλλουμε την εκτίμησή μας για τις μικρότερες χειρονομίες που έχουν κάνει για εμάς. Σε τελική ανάλυση, το χαμόγελό τους σίγουρα θα φωτίσει τον κόσμο μας.


7. Για συγχαρητήρια

Ένα από τα κλειδιά για τη διατήρηση μιας σχέσης είναι να είναι μαζί στη θλίψη και την έκσταση. Η εύρεση μικρών στιγμών για να γιορτάσετε είναι απαραίτητη. Αλλά είναι εξίσου σημαντικό να βρούμε ευτυχία στην επιτυχία του συνεργάτη μας. Είτε πρόκειται για εκτίμηση στη δουλειά τους είτε για αξιολόγηση, η ευτυχία θα είναι διπλή όταν γίνουμε μέρος της χαράς τους.Η δωρεά σε τέτοιες περιπτώσεις θα ενισχύσει τις σχέσεις μας. Ας διαλέξουμε ένα τέτοιο δώρο που σημαίνει ότι είμαστε περήφανοι για τα επιτεύγματά τους και τους εμπνέει να αποδώσουν ακόμη καλύτερα. Να είστε πάντα η έμπνευσή τους. Δίνουμε δώρα θα ανέβουν πάντα τη διάθεσή τους όταν αισθάνονται χαμηλά. Τι λες για να τους κάνουμε να νιώθουν σαν βασιλιάδες, να τους περιποιηθούμε και να τους δώσουμε όλη την ευτυχία που μπορούμε, διατηρώντας αυτές τις αναμνήσεις μαζί τους.


Όταν οι λέξεις πέφτουν, αυτές οι χειρονομίες συμπληρώνουν το κενό μέσα σε μια σχέση. Ελπίζουμε ότι όλοι μπορούσατε να συσχετιστείτε με την ανάρτηση σε ένα σημείο ή άλλο. Τέτοιες μικρές χειρονομίες είναι το κλειδί για να διατηρήσουμε τις σχέσεις μας και να κάνουμε τους ανθρώπους μας να αισθάνονται πολύτιμοι.


Ορίστε λοιπόν οι «7 λόγοι για τους οποίους το δώρο είναι σημαντικό σε μια σχέση».


129399711_107043061256523_74422744413180

Ευχαριστούμε για την αγάπη σας!

  • Facebook
  • Instagram