Η τέχνη του να δίνεις!Όλοι αισθανόμαστε αγαπημένοι και χαρούμενοι όταν κάποιος μας δίνει δώρα, ανεξάρτητα από το πόσο μικρό ή φθηνό, δεν αφορά στην τιμή. Ως εκ τούτου, ένα δώρο δεν είναι πάντα υλιστικό, μπορεί να είναι το δώρο μιας ευγενικής λέξης ή ακόμη και ενός ακουστικού.


Η δωρεά είναι η πράξη της παροχής δώρων ή δώρων σε κάποιον εθελοντικά και χωρίς αποζημίωση. Έτσι, ένα δώρο πρέπει να είναι κάτι που δεν εξαναγκάζεται, αλλά δίνεται ελεύθερα και χωρίς προκαταλήψεις.


Η πραγματική τέχνη είναι να δίνεις από την καρδιά χωρίς προσδοκίες. Το αληθινό δόσιμο προέρχεται από το ίδιο μέρος μέσα σας με τη βαθύτερη ευτυχία σας. Είναι αλληλένδετα ανεξήγητα. Το δόσιμο απολαμβάνεται δύο φορές, πρώτα από τον δωρητή που απολαμβάνει τη χαρά να δώσει κάτι ξεχωριστό και στη συνέχεια να απολαμβάνει επίσης το άτομο που λαμβάνει.


Η πράξη της δωρεάς δεν πρέπει να περιορίζεται σε ανταλλαγή δώρων τα Χριστούγεννα ή τα γενέθλια. Μερικές φορές, μπορεί να είστε λίγο δύσπιστοι, αναρωτιέστε τι ακριβώς πρέπει να δώσετε. Θα μπορούσε να είναι μια ευγενική λέξη, ένα απλό χαμόγελο, εκτίμηση, ακόμη και ένα βοηθητικό χέρι ή λίγη υποστήριξη κατά τη διάρκεια μιας δύσκολης συναισθηματικής περιόδου.


Ένας από τους πιο βασικούς νόμους της ζωής είναι «Κάθε πράξη αγάπης, καλοσύνης και γενναιοδωρίας θα πολλαπλασιαστεί και θα επιστρέψει σε σας πολλές φορές». Όσο περισσότερο δίνετε τόσο πιο ευτυχισμένοι θα νιώσετε και όταν δίνετε χωρίς καμία σκέψη ή επιθυμία να πάρετε κάτι πίσω, οι αποδόσεις σας θα είναι πραγματικά απεριόριστες.


Η ζωή σου είναι σαν ποτάμι, συνεχώς ρέει. Τι συμβαίνει όταν ένα ποτάμι σταματά να κινείται; Γίνεται πολύ λασπώδες και στάσιμο. Ένας ποταμός με γρήγορη ροή είναι γεμάτος ενέργεια και γλυκό νερό. Πού θα προτιμούσατε να πιείτε; Η πράξη της παροχής και της λήψης είναι μια συνεχής διαδικασία κυκλοφορίας που συνεχίζει τη ροή των ενεργειών της ζωής.


Η πρόθεση πίσω από το δόσιμο σας είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Η πρόθεση θα πρέπει πάντα να είναι η δημιουργία ευτυχίας και χαράς τόσο για τον δωρητή όσο και για τον παραλήπτη. Κάθε φορά που βιώνετε τη δυσαρέσκεια και την αίσθηση ότι «δεν θέλω πραγματικά να το δώσω σε αυτό το άτομο, αλλά νιώθω ότι πρέπει» ή «πρέπει να του δώσω κάτι», ίσως σε αυτήν την περίπτωση, πρέπει να σκεφτείτε να μην δώσετε καθόλου.


Είναι πολύ απλό, Αν θέλετε να ζήσετε τη χαρά, δώστε χαρά σε άλλους, αν θέλετε να ζήσετε την αγάπη, τότε απλώστε την αγάπη, αν θέλετε να εκτιμηθείτε, μάθετε να εκτιμάτε τους άλλους. Αυτά είναι μερικά από τα πιο πολύτιμα δώρα της ζωής και δεν κοστίζουν τίποτα.


Θυμηθείτε, όσο περισσότερο δίνετε, τόσο πιο ευτυχισμένοι θα είστε. Το δόσιμο δημιουργεί ένα μοτίβο ευτυχίας, χαράς και αγάπης στη ζωή σας πέρα ​​από τις πιο τρελές προσδοκίες σας.

129399711_107043061256523_74422744413180

Ευχαριστούμε για την αγάπη σας!

  • Facebook
  • Instagram