Η σημασία των εξατομικευμένων δώρων!Όταν ένα παιδί ανοίγει ένα δώρο, μπορείτε σχεδόν πάντα να περιμένετε ότι έχει παραχθεί μαζικά και το ίδιο δώρο το έχουν χιλιάδες παιδιά. Το αρκουδάκι που πήρε για τα γενέθλιά της, το τρίκυκλο της, τα ρούχα της.


Ένα μοναδικό δώρο

Όταν δίνετε ένα εξατομικευμένο παιχνίδι σε ένα παιδί, τα περισσότερα παιδιά διαισθητικά γνωρίζουν ότι λαμβάνουν κάτι μοναδικό. Το δώρο φέρει το όνομα ή την εικόνα του, διασφαλίζοντας ότι όλοι γνωρίζουν ότι αυτό είναι το δώρο του παιδιού. Τα παιδιά έχουν ισχυρή αίσθηση ιδιοκτησίας και δίνουν μεγάλη σημασία στα ονόματά τους. Έχοντας ένα δώρο προσαρμοσμένο στο όνομά τους, καθιστά σαφές ότι το δώρο είναι τόσο ξεχωριστό όσο και αναμφισβήτητα δικό τους.


Ένα στοχαστικό δώρο

Τα παιδιά μπορεί να είναι λίγο μικρά για να το καταλάβουν, αλλά θα γνωρίζουν ότι πήρατε το χρόνο για να σκεφτείτε πραγματικά το δώρο σας. Ένα εξατομικευμένο δώρο δεν τραβήχτηκε απλώς από το ράφι. Πήρατε το χρόνο να δώσετε στο δώρο σας μια προσωπική πινελιά.


Ένα δώρο για όλες τις περιστάσεις

Εξατομικευμένα δώρα μπορεί να δοθούν ανά πάσα στιγμή, είτε πρόκειται για βάπτιση, για τα πρώτα γενέθλια του μωρού ή για ντους μωρών. Μεγάλο μέρος της σημασίας των εξατομικευμένων δώρων προκύπτει από το γεγονός ότι εκτιμώνται πάντα και είναι πάντα ξεχωριστά.


Περισσότερα αξέχαστο

Ένα παιδί μπορεί να μην θυμάται ποιος της έδωσε ένα άλλο παιχνίδι για χάδια ή αγωνιστικό αυτοκίνητο, αλλά θα θυμόταν πάντα ότι εσείς δώσατε ένα παγουρίνο, μια πετσέτα με το όνομα του. Ένα προσαρμοσμένο δώρο είναι ένα αξέχαστο δώρο, οπότε θα θυμάται ότι το δώσατε για τα επόμενα χρόνια.


Η σημασία των εξατομικευμένων δώρων, τελικά, εξαρτάται από τη σύνδεση. Αποδεικνύετε ότι ενδιαφέρεστε αρκετά για να κάνετε περισσότερα από το να αρπάξετε το τελευταίο παιχνίδι και να το τυλίξετε. Κάνετε σαφές ότι νοιάζεστε αρκετά για να βρείτε ένα μοναδικό δώρο - κάτι που το παιδί μπορεί να πει με βεβαιότητα είναι δικό του και κανένα άλλο. Λέτε στο παιδί ότι είναι ξεχωριστό και αξίζει ένα εξίσου ξεχωριστό δώρο.


Όταν ανοίγει το δώρο της και το πρόσωπό της ανάβει με απόλαυση, θα καταλάβετε πραγματικά τη σημασία των εξατομικευμένων δώρων!

129399711_107043061256523_74422744413180

Ευχαριστούμε για την αγάπη σας!

  • Facebook
  • Instagram